Descriere generală

Interfaţa VCDS® HEX-V2®  este o realizare nouă cu, conectare prin cablu USB pentru profesionişti (VIN nelimitat) şi pentru amatori (cu 3 sau 10 VIN- vehicul). Practic înlocuieşte toate interfeţele produse până acum de Ross-Tech  KII, MicroCan, HEX-CAN. Are un aspect plăcut şi elegant

  • mai rapidă faţă de predecesori sub protocol CAN şi UDS
  • mufa de conectare este îmbunătăţită pentru o fiabilitate ridicată
  • cablul USB de conectare mai flexibil şi cu şurub de fixare.
  • indicatori optici de funcţionare vizibili din dintr-un larg unghi
  • microcontrolerul de noua generaţie permite dezvoltări viitoare şi asigură acces la noile protocoale din 2017 dar şi acoperire de modele din 1995 până în prezent.

  

Înregistrarea interfeței HEX-V2

Intrefaţa HEX-V2 la livrare nu are înregistrare şi după 15 conectări va solicita înregistrarea la Ross-Tech cu datele proprietarului de drept. Programul VCDS avertizează în timpul utilizării despre această obligativitate şi în fereastra „Despre” afişează numărul conectărilor permise rămase până la înregistrare. Se consideră conectare consumată la o diagnosticare dacă după sesiune interfaţa este deconectată de la maşină. În timpul unei sesiuni de diagnosticare se pot efectua numeroase măsurători, şi cu tăiere de contact până la deconectarea interfeţei de la maşină.  Înregistrarea interfeţei se face prin progamul dedicat de sub tasta Config cu asigurare de internet şi introducerea datelor de proprietar. După înregistrare veţi primi o confirmare de finalizare de la Ross-Tech cu un ID, care este proprietatea Dvs şi va fi valabil şi mai târziu dacă instalaţi programul pe un alt calculator.